Lakkering i Førde

Lakkering i Førde

Vi utfører lakkering i Førde av små og store skader med høy fagmessig kvalitet. Vi tar gjerne en prat med deg om prosessen, gir deg en pris etter å ha sett omfanget, og forteller hvor lang tid lakkeringen vil ta. Vi utfører også totallakkering på hele kjøretøy. Det kan være svært utfordrende å lakkere, og samtidig unngå renn, drypp, ujevnheter og skjolder. Derfor er det lurt å overlate slikt til profesjonelle. Skadesenteret Riko AS har fagbrev og 20 års erfaring på området. Velkommen til vårt verksted for lakkering i Førde!

Lakkering i Førde samt Sogn og Fjordane

Hva du enn vil ha lakkert, gjør vi jobben så lenge overflaten tåler lakk! Vi er det eneste firmaet i distriktet som har kapasitet til å lakkere lastebiler. Foruten personbiler og lastebiler, lakkerer vi også motorsykler, trøsykler, bobiler, campingvogner, båter, anleggsmaskiner, møbler, kjøkkenfronter, hvitevarer, garasjeporter osv. For oss er ingen jobb for liten, og ingen for stor. Du tar det med, og vi lakkerer det. Skadesenteret Riko AS bruker PPG-lakk som sikrer høy kvalitet og fargetreff på lakkeringsjobbene vi utfører.

PPG var først ute på markedet med en miljøvennlig lakk som er laget av resirkulerte materialer. I tråd med at bilindustrien ønsker å anvende flere gjenvinnbare materialer i bilproduksjonen, forsøker produsenten av PPG-lakk også å fokusere på bærekraft ved å blant annet bruke plastavfall i sine produkter. Lakken som lages av resirkulerte PET-flasker er enormt slitesterk. Over 30% av selskapets fortjeneste i 2010 kom fra slike grønne og naturvennlige produkter. Plast som brukes i drikkeflasker blir aldri helt nedbrutt når de kastes på fyllingen eller i naturen, men som lakk kan den være til nytte i mange år. Hvem har sagt at det ikke lønner seg å være miljøvennlig? PPG er opptatt av å følge internasjonale regler og miljølover, og er også verdensledende innen vannbasert lakk. Derfor bruker vi PPG-produkter til lakkering i Førde.

    Ring oss på: 57 83 72 45

    edgar@skadesenteretriko.no

    Halbrendsøyra 3, 6800 Førde